top of page

Etsimme jäseniä toimihenkilöjaostoomme!

Päivitetty: 13. toukok.

Opiskelijakunta KOE etsii parhaillaan uusia jäseniä toimihenkilöjaostoihin sekä Lappeenrantaan että Lahteen. Haluaisitko sinä olla mukana luomassa unohtumattomia tapahtumia ja tekemässä opiskelijayhteisöstämme entistä parempaa? Hae mukaan ja tuo omat ideasi mukaan peliin!


Toimihenkilöjaostossa pääset osallistumaan erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, kuten fuksiaiset, erilaiset kilpailut sekä hyvinvointiviikkojen tapahtumat. Voit olla mukana ideoimassa tapahtumien teemoja ja ohjelmia, huolehtimassa erilaisista käytännön järjestelyistä, takaamassa edustajistovaalien näkyvyyden omalla kampuksellasi tai esimerkiksi auttamassa markkinoinnissa ja materiaalien tuottamisessa. Toimihenkilöjaosto tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa opiskelijayhteisön ilmapiiriin ja luoda unohtumattomia kokemuksia kaikille opiskelijoille.


Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 4.2. mennessä osoitteeseen rekrytointi@koe.fi. Kerro hakemuksessasi ainakin nimesi, mitä opiskelet, millaisia asioita haluaisit päästä jaostossa tekemään ja kumman kaupungin toimihenkilöjaostossa pääsääntöisesti toimisit.


Jos kaipaat lisätietoja, niin olethan yhteydessä oman kampuksesi kampuspuheenjohtajaan (LPR: Janina Levänen ja LTI: Kasper Paajanen).


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Halloped haku

Haemme hallopedeja eli hallinnon opiskelijaedustajia LABin hallitukseen ja tutkintolautakuntaan. LABin hallitukseen haetaan yhtä (1) varsinaista jäsentä ja tutkintolautakuntaan yhtä (1) varsinaista jä

留言


bottom of page