top of page

Pois Köyhyysrajalta


Jokaiselle korkeakouluopiskelijalle on turvattava mahdollisuus opiskella toimeentulon epävarmuuden tai niukkuuden estämättä. Sijoitus opiskelijoiden pärjäämiseen on sijoitus tulevaisuuteen.

Moni opiskelija elää köyhyysrajan alla, vaikka he nostavat täyden opintolainan tai käyvät opintojen ohella töissä. Vuoden 2017 jälkeen opintolainakanta on kaksinkertaistunut ja opintotuen ostovoima heikentynyt noin 100 eurolla. Armottomasti nousevat elinkustannukset ja julmasti kasvavat korot syövät tälläkin hetkellä opiskelijoiden toimeentuloa.


Tämä ei ole kestävää. Riittävä toimeentulo on välttämätöntä tulevaisuuden osaajien pärjäämiselle, työssä jaksamiselle ja mielen hyvinvoinnille. Opiskelijoiden toimeentuloa täytyy vahvistaa. Se on koko maan ja tulevaisuuden etu.


Opintorahaan tarvitaan 100 euron korotus. Nostetaan opiskelijat pois köyhyysrajalta!


Seuraa korkeakouluopiskelijoiden eduskuntavaalikampanjaa Instagramissa @poiskoyhyysrajalta


#PoisKöyhyysrajalta #BortFrånFattigdomsgränsen #AboveThePovertyLine.

27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Löydä itsellesi uusi harrastus veneilystä tai käy vain kokemassa Vesijärvi. Yhteistyöyritykset tarjoavat opiskelijoillemme purjehdusvuoron, jonne mahtuu viisi ilmoittautunutta kerrallaan. Ilmoittautum

Lahden kampuksen Iskun ravintolan opiskelijapuoli suljetaan perjantaina 9.6.2023. Tämän jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus käydä lounaalla business-puolella. Business-puolella opiskelija saa syödä

bottom of page