top of page

Terveisiä SAMOKin liittokokouksesta

Viikko 43 oli sekä Lappeenrannassa että Lahdessa osalle syyslomaviikko, toisille projektiviikko, mutta KOEn hallitukselle liittokokousviikko. Opiskelijakuntaamme lähti edustamaan hallituksesta Miranda Manner, Niklas Tommola, Jenny Hieto, Iida Heino ja Linnea Varamäki.


Liittokokouksessa päätettiin yhdessä liiton kanssa ensi vuoden asioista, kuten taloudesta ja uudesta SAMOKin hallituksesta. SAMOKin ensi vuoden hallituksessa on puheenjohtajana Tamkon Joonas Soukkio, varapuheenjohtajana Helgan Diana Murashkina, sekä hallituksen jäseninä METKAn Adel Rizvi, SAVOTTAn Oona Pappila, O’Diakon Halla Kokkonen sekä Kaakon Minni Takala.


Saimme myös positiivisia viemisiä takaisin LABiin - LABin opiskelija ja KOEn tutor Taru Minkkinen palkittiin Vuoden opiskelijateosta esimerkillisen aktiivisuuden ja AMK-yhteisöön panostuksen johdosta. Minkkinen on tutorina auttanut aloittavia opiskelijoita alasta riippumatta ja tasavertaisesti sekä antanut omaa aikaansa opiskelijayhteisölle.


Taru kommentoi SAMOKille palkintoa näin: “Alun hämmennyksen jälkeen vetää jokseenkin nöyräksi saada tällainen tunnustus omasta panoksesta. Mutta tärkeää on myös muistaa, ettei oma panostukseni olisi ollut mahdollista ilman opiskelijakunta KOEn taustatukea, ja ihania muita ihmisiä omassa arjessa jaksamisessa ja tsemppaamisessa. Olen erittäin otettu tunnustuksesta, ja todella toivon, että oman esimerkin kautta saadaan lisää tutoreita mukaan toimintaan, ja uusien opiskelijoiden opinnot aloitettua himpun helpommin kaiken informaatiotulvan alla. Meistä ei kukaan tee yksin korkeakouluyhteisöä, vaan me ollaan kaikki osana sitä”


Onnittelut Taru Vuoden opiskelijateko -palkinnosta!

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Seuraava opiskelijakunta KOEn edustajiston kokous pidetään 13.02.2022 klo 17.00 alkaen Zoomissa. Kaikki KOEn jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan edustajiston kokousta! Zoom linkki: https://lut.zoom.

bottom of page