top of page
lut-campus-street-cafe-2.jpg

Vapaa-ajan toiminta

Vastapainoa opiskeluarkeen

Vapaa-ajan toiminta

Erilaiset vapaa-ajan harrastukset ovat myös tärkeä osa opiskelijan hyvinvointia. Liikunta- ja hyvinvointitapahtumien lisäksi kampuksiltamme löytyy erilaisia toimijoita sekä kerhoja, joiden kautta pääset harrastamaan ja liikkumaan. 

MOVEO

MOVEO on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteinen hyvinvointi- ja liikuntapalvelu kaikille korkeakouluopiskelijoille ja henkilöstölle.

MOVEO toimii sekä Lappeenrannan että Lahden kampuksilla tarjoten kuntosalin, liikuntapalveluita ja elämyksiä. MOVEOn jäsenyys maksaa lukukaudelta 30 euroa, sisältäen kuntosalin, pallovuorot, sekä ryhmäliikuntatunnit. Syyslukukauden liikuntapassi on voimassa tammikuun loppuun, ja kevätlukukauden liikuntapassi on voimassa elokuun loppuun. 

Harrasteyhdistykset

Lappeenrannassa toimii useita erilaisia kerhoja ja harrasteyhdistyksiä. Toimintaa löytyy liikunnan ja urheilun ystäville kuin esimerkiksi taiteen ja musiikin ystäville. Harrasteyhdistyksistä löytyy myös esimerkiksi pelikerho ja grilliseura. Lappeenrannan harrasteyhdistyksistä löydät varmasti itsellesi jotakin, ja jos et löydä, olet vapaa perustamaan itse oman mielenkiinnon kohteen mukaisen harrasteyhdistyksen! Kaikki harrasteyhdistykset ovat opiskelijoiden pyörittämiä ja ylläpitämiä. Löydät siis varmasti itsellesi samankaltaista seuraa ja uusia ystäviä. 

KOEn lainatavarat 

KOEn jäsenpalvelupisteiltä voit lainata välineitä esimerkiksi pihapeleihin mölkkyä, piknikille kauittimia ja vaikkapa bingoiltaan bingovälineet. Jos tarvitset näitä lainaan, ota yhteyttä KOEen tai tule käymään jäsenpalvelupisteellämme.

Lappeenrannan kampus 

Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella on useita kahviloita, ravintoloita, kioski sekä Sale, joista opiskelijoilla on mahdollisuus ostaa opiskelijahintaista ruokaa, evästä sekä opiskelutarvikkeita. Kampukselta löydät myös Pääasia nimisen parturi-kampaamon. Kampuksen pihalta löydät myös pienen ulkoliikuntapaikan, padel-kentän sekä loistavat ulkoilureitit. Opiskelijoilla on lisäksi mahdollisuus varata tiloja kampukselta sekä Ylioppilaskunta LTKY:ltä. Skinnarilan rantasauna on myös mahdollista varata käyttöönsä ja nauttia Saimaan aalloista. Lappeenrannasta löytyy myös KOEn ompelukone, jota voit käyttää kertamaksun maksettuasi.  

Lahden kampus 

Lahden M19-kampuksella on LUTin ja LABin opiskelijoille käytössä myös grilli, jonka käyttöehdot löydät grillin luota, sekä jäsenpalvelupisteeltämme. Tule kysymään lisätietoja KOElta! Grilli sijaitsee M19-kampuksen sisäpihalla. Sisäpihalla sijaitsee myös pieni ulkoliikuntapaikka. Lahden kampuksen tapahtuma-areenalta löytyy myös biljardi- ja pingispöytä. Lahden kampuksen järjestötilasta A153 löydät myös esimerkiksi KOEn ompelukoneen, jota voit käyttää kertamaksun maksettuasi ja käyttöehtoihin perehtyessäsi. 

 

Tiesitkö, että Lahden kampukselta löytyy myös elokuvateatteri ja valokuvausstudio? Kysy lisää KOElta!

Palju 

Opiskelijakunnalla on opiskelijoiden vuokrattavissa oleva palju. Palju sijaitsee Lahden kampuksella, mutta kulkeutuu tarpeen vaatiessa Lappeenrannan kampukselle. Paljusta voi kysyä lisää opiskelijakunnan jäsenpalvelupisteiltä tai toiminnanjohtajalta!

HOBBLA

Harrastuksia Lahden ja Lappeenrannan seudulla! Hobbla on opiskelijoille ja nuorille aikuisille suunnattu harrastesivusto, johon on koottu tietoa erilaisista harrastusmahdollisuuksista Lahden ja Lappeenrannan seudulla. 

bottom of page