top of page

Opiskelijahaalarit

Korkeakouluopiskelijan tunnusmerkki

Opiskelijahaalarit

Opiskelijahaalarit ovat tärkeä ja näkyvä osa opiskelijaelämää. Ne luovat yhtenäisyyttä samaa alaa opiskelevien keskuudessa ja kulkevat mukana matkassa koko opiskeluajan. Niihin voi kerätä muistoksi haalarimerkkejä erilaisista tapahtumista ja ne voi koristella itsensä näköisiksi!

Opiskelijakunnalla ei ole omia haalareita vaan opiskelijat hankkivat ne omalta ainealayhdistykseltään. Milloin haalarit saa, mitä ne kustantavat ja mistä ne voi noutaa riippuu täysin omasta ainealayhdistyksestäsi. Mikäli olet epävarma mikä oma yhdistyksesi on, kurkkaa infomme yhdistyksistä täältä tai kysy rohkeasti meiltä tai omalta tutoriltasi! 

Haalareiden värit LAB-ammattikorkeakoulussa 

Lahti:

matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta = musta, pinkit taskut 

sosiaali- ja terveysala = oranssi 

muotoilu ja visuaalinen viestintä = musta 

tekniikka = pinkki 

liiketalous = sininen

Lappeenranta:

hotelli- ja ravintola-ala = turkoosi 

sosiaali- ja terveysala = tummanvihreä 

kuvataide = musta-valko

tekniikka = puna-musta 

liiketalous = violetti 

Haalarimerkit

Haalarimerkit koristavat monia haalareita ja ne tekevät haalareista persoonallisia. Haalarimerkkejä voit ansaita käymällä erilaisissa tapahtumissa, suorittamalla riittävästi KOEn fuksiläystäkkeen tehtäviä tai ostamalla niitä KOElta tai ainealayhdistyksiltä. Löydät myytäviä merkkejä myös netistä tai Facebookin ”Haalarimerkkitori”-sivustolta. Jos luovuus pääsee valloilleen voit myös suunnitella oman haalarimerkkisi! 

bottom of page