top of page
DSC07771.jpg

Opiskelijakunta KOE

Opiskelijoilta opiskelijoille! 

Opiskelijakunta on sinun edunvalvojasi!

Opiskelijakunta KOEssa haluamme tehdä opiskeluajasta elämäsi parasta aikaa. Valvomme kaikkien LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelevien etuja sekä opetuksen laatua. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on saada opiskelijoiden ääni kuuluviin heitä koskevassa päätöksenteossa. Lisäksi opiskelijatutorimme auttavat saamaan opintoihin sujuvan alun ja erilaiset tapahtumamme sekä vapaa-ajan toimintamme tuovat sopivaa vastapainoa opiskeluiden ohelle.

Opiskelijakunnan toiminta koostuu lähes täysin opiskelijoista. Opiskelijakunnan suurimmista ja tärkeimmistä päätöksistä vastaa edustajisto, joka valitaan vuosittain vaaleilla. Käytännön toiminnasta vastaa hallitus, joka on jaettu kolmeen tiimiin. Päivittäisiä rutiineja jäsenpalvelupisteillämme ovat hoitamassa myös KOEn työntekijät.

Opiskelijakunnan toimintaa säätelee ammattikorkeakoululaki, jossa on määritelty opiskelijakunnan tehtävät. 

KOE on Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n sekä Opiskelijoiden liikuntaliitto ry:n (OLL) jäsen. SAMOK vastaa opiskelijoiden edunvalvonnasta valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla. OLL on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö.

Merkkinä opiskelijakunnan jäsenyydestä toimii opiskelijakortti. Opiskelijakortilla saat huiman määrän erilaisia etuja ja alennuksia niin paikallisesti Lahdessa, Lappeenrannassa kuin valtakunnallisestikin. KOEn jäsenenä saat tietysti myös etuja KOEn omissa tapahtumissa sekä myytävistä tuotteistamme! Opiskelijakortti toimii Lahdessa myös kätevästi myös kulkukorttina kampukselle! 

Mukaan KOEn toimintaan voi lähteä kuka vain LABin opiskelija. Tapoja osallistua on monia, löydät sieltä varmasti omasi. Voit liittyä tutoriksi, jaostotoimijaksi, edustajistoon, tai hallitukseen. 

bottom of page