top of page

Opiskelijakortti on opiskelijan virallinen tunnistautumisväline. Liittyessäsi KOEn jäseneksi saat käyttöösi opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu opiskelijaetuihin ja -alennuksiin. Opiskelijakortilla saat käyttöösi VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennusten lisäksi joukon valtakunnallisia sekä paikallisia jäsenetuja. Jäsenetuja saat opiskelijakortilla mm. parturi- ja kampaamopalveluista, ravintoloista ja kahviloista, vaateliikkeistä, liikuntapaikoista sekä ruokaostoksista. Jäsenenä saat tietysti edun myös KOEn tarjoamista tapahtumista sekä palveluista. Opiskelijakunta KOEn jäsenenä sinulla on myös oikeus asettua ehdolle opiskelijakunnan edustajistoon ja äänestää edustajistovaaleissa.

AMK kortti_edited.png

Valittavanasi on joko fyysinen tai digitaalinen opiskelijakortti:

AMK-opiskelijakortti on fyysinen opiskelijakortti, jonka saat käyttöösi maksettuasi Opiskelijakunta KOEn jäsenmaksun. Opiskelijakortin toimitusaika on noin 2-3 viikkoa ja saat saapumisesta ilmoituksen sähköpostiisi. Fyysinen opiskelijakortti toimii myös kulkukorttina Lahden kampuksella.

Motari-opiskelija Tilaa vain kulkukortti Lahdessa, tai kulkuavain Lappeenrannassa. Voit liittyä KOEn jäseneksi motari-opintojen päätyttyä. 

Polku-opiskelija Voit liittyä opiskelijakunta KOEn jäseneksi. Huomioithan että polku-opiskelijana et voi saada KELAn ateriatukea tai VR:n ja Matkahuollon alennuksia, vaikka liittyisit opiskelijakunnan jäseneksi. Jäsenetuna polkuopiskelijat saavat opiskelijakunnan muita alennuksia. 

 

Huom! Mikäli opiskelet Lappeenrannassa mutta tulet opintojesi aikana käymään usein myös Lahden kampuksella, merkitse korttia tilatessa toimipisteeksi "Lahti". Laita lisäksi viestiä osoitteeseen koe@koe.fi, jotta osaamme siirtää opiskelijakorttisi noudettavaksi Lappeenrantaan. Toimistoilta noutoihin ei tule postimaksuja. 

Digitaalinen opiskelijakortti kulkee mukana puhelimessasi ja saat sillä samat edut kuin muovisella opiskelijakortilla. Saat sen veloituksetta fyysisen kortin rinnalle. Digitaalinen opiskelijakortti toimii Slice.fi-sovelluksella. Voit aktivoida digitaalisen Slice.fi-sovelluksen jo parin päivän kuluttua jäseneksi liittymisestä. 

Digitaalinen kortti_edited.png

Kulkukortti Lahden kampukselle

Opiskellessasi LABin Lahden kampuksella tarvitset kulkukortin. Kulkukortti muistuttaa fyysistä AMK-opiskelijakorttia, mutta ei oikeuta sinua etuihin eikä vaadi KOEn jäsenyyttä tai lukuvuositarraa. Voit tilata henkilökohtaisen kulkukortin alla olevan napin kautta. 

Lukuvuositarra

Opiskelijakortin voimassaolon osoittaa siihen liimattu lukuvuositarra. Digitaalinen opiskelijakortti päivittyy automaattisesti jäsenyyden voimassa olon aikana. Syyslukukauden tarra on voimassa aina seuraavan tammikuun loppuun asti. Lukuvuositarra / kevätlukukauden tarra on voimassa aina seuraavan syyskuun loppuun asti. Uuden lukuvuositarran voit noutaa KOEn jäsenpalvelupisteiltä Lahdesta tai Lappeenrannasta.

Postitus

Jos et pääse noutamaan lukuvuositarraa tai opiskelijakorttia KOEn toimistolta, ne on mahdollista saada myös postitse. Postituksesta veloitamme 5 euroa. Jos haluat opiskelijakortin tai lukuvuositarran postissa, ole yhteydessä koe(at)koe.fi.

Kadonnut opiskelijakortti

Jos kadotat opiskelijakorttisi, ole yhteydessä koe(at)koe.fi. Mikäli opiskelet Lahdessa muistathan myös käydä kertomassa LABin aulapalveluihin kadonneesta kortista, jotta he voivat sulkea kortin kulkuoikeudet.

Lisätietoa KOEn jäsenyydestä ja liittymään pääset täältä

bottom of page