top of page

Jaostotoiminta

Jaostot - matala kynnys KOEn toimintaan 

Jaostot toimivat KOEn hallituksen jäsenten tukena ja tarjoavat matalan kynnyksen tutustua KOEn toimintaan. Jaostotoiminta ei myöskään vie yhtä paljon aikaa, kuin esimerkiksi hallitustoiminta ja on senkin vuoksi helppo tapa saada vastapainoa opiskelulle.

Jaostoihin voivat liittyä kaikki LABin opiskelijat, eli KOEn jäsen ei tarvitse olla. Jaostoissa jokainen jäsen pääsee tuomaan esille uusia näkemyksiä ja omia mielipiteitään ja siten vaikuttaa KOEn toimintaan. Alla on lueteltu KOEssa tällä hetkellä toimiva jaostoja, uusista jaostohauista ilmoitetaan opiskelijakunnan sosiaalisen median tileillä, joten ota ne haltuun! Jaostotoiminnasta saat myös 2 opintopistettä! 

Tapahtumajaosto - opiskelijatapahtumien sisäpiiriläiseksi?

Tapahtumajaostossa pääset opiskelijatapahtumien sisäpiiriin. Pääset ideoimaan ja suunnittelemaan bileteemoja ja –kilpailuja sekä ideoimaan tapahtumien markkinointimateriaaleja kuten haalarimerkkejä. Osallistut tapahtumien markkinointisuunnitteluun sekä markkinoimiseen kampuksilla ja sosiaalisessa mediassa. Osallistut myös tapahtumien käytännön järjestelyihin esimerkiksi rastinpitäjänä, appropassien jakajana, tai vaikkapa logistisena apuna tavaroiden kuljettamisessa. 

Lisätietoja tapahtumajaoston toiminnasta voit tiedustella opiskelijaelämätiimiltä

bottom of page