top of page
DSC07308.jpg

Haluatko mukaan KOEn toimintaan? 

Se on mahdollista monella eri tavalla!

Kiinnostaako sinua opiskelijakunnassa toimiminen?

Opiskelijakunta KOEn toimintaan voit hakea jo vaikka ensimmäisenä opiskeluvuotena, sinulta ei odoteta muuta kuin aktiivista asennetta ja mielenkiintoa opiskelijakunnan toimintaa kohtaan!

Edustajistoon voit hakea vuosittain marraskuussa käytävissä edustajistovaaleissa. Lähde ehdolle ehdolleasettumisajan aikana ja saavu paikalle vaalitoreille, sekä kannusta kavereita ja luokkatovereita äänestämään äänestysajan puitteissa! Äänestäminen on helppoa, sillä äänestys tapahtuu sähköisesti. Edustajistotyöskentely vie vähemmän aikaa kuin hallitustoiminta, mutta sitäkin tärkeämpää, edustajistossa saat eturivin paikan opiskelijakuntatoimintaan. 

 

Opiskelijakunnan hallitustoiminta on luottamustoimi, johon edustajisto hallituslaiset päättää. Hallitustoiminnassa sinulta edellytetään aktiviisuutta, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Hallitustoiminnan ohella saat uusia ystäviä eri aloilta ja eri kampuksilta. Hallitushaut järjestetään syksyisin. 

 

Oletko aina ollut mielelläsi auttamassa ja neuvomassa eteenpäin? Tutorointi sopii sinulle! Tutorointi on hauskaa, siinä saa uusia ystäviä sekä tapaa uusia opiskelijoita! 

Tutorhaut järjestetään kaksi kertaa lukuvuoden aikana, syksyisin syys-lokakuussa ja keväisin helmi-maaliskuussa. Kaikki lomakkeen täyttäneet kutsutaan tutorhaastatteluihin ja haastatteluiden pohjalta valitaan uudet tutorit. 

 

Jaostotoiminta on matalan kynnyksen toimintaa, johon pääsee mukaan kaikki LABin opiskelijat! Tule siis mukaan toimihenkilöjaostoomme, jossa pääset opiskelijaelämän sisäpiiriin. Toimihenkilöjaostossa pääset osallistumaan erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, kuten esimerkiksi fuksiaiset ja erilaiset hyvinvointitapahtumat. Voit olla mukana ideoimassa tapahtumien ohjelmia, huolehtimassa erilaisista käytännön järjestelyistä, takaamassa edustajistovaalien näkyvyyden omalla kampuksellasi tai esimerkiksi auttamassa KOEn markkinoinnissa.  Jaostohauista ilmoitetaan opiskelijakunnan sosiaalisen median tileillä, joten ota ne seurantaan!

Jäikö kysyttävää?Tai kiinnostuituko toiminnasta? Klikkaa alla olevaa nappulaa löytääksesi yhteystiedot!

bottom of page