top of page

Halloped haku

Päivitetty: 13. toukok.

Haemme hallopedeja eli hallinnon opiskelijaedustajia LABin hallitukseen ja tutkintolautakuntaan. LABin hallitukseen haetaan yhtä (1) varsinaista jäsentä ja tutkintolautakuntaan yhtä (1) varsinaista jäsentä ja yhtä (1) varajäsentä.


LABin hallitus ohjaa LAB-ammattikorkeakoulun toimintaa ammattikorkeakoululain 16 § -mukaisesti. Pykälän mukaisiin päätöksiin kuuluu esimerkiksi toiminnan ja talouden keskeiset tavoitteet ja strategia, hyväksyä johtosäännöt ja päättää ammattikorkeakouluun valittavien opiskelijoiden määrästä. LABin hallitus päättää myös, ketkä ovat oikeutettuja edustamaan korkeakouluamme.


LAB-ammattikorkeakoulun tutkintolautakunnan tehtävänä on läsnäoleviksi ilmoittautuneiden opiskelijoiden opintosuorituksia koskevien oikaisupyyntöjen käsittely. Tutkintolautakunta arvioi vain oikaisuvaatimuksia, jotka koskevat opiskelijan tekemää ja arvostelua loppuarvosanaa. Tutkintolautakunta kokoontuu tarvittaessa, eli silloin, kun opiskelija on laatinut kirjallisen oikaisupyynnön, joka on osoitettu tutkintolautakunnalle.


Haku on auki 19.2. klo 12.00 asti. Edustuspaikat valitaan edustajiston kevätkokouksessa, jonka aika ja paikka tarkentuu myöhemmin sosiaalisessa mediassamme.


Voit laittaa meille vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@koe.fi. Lähetämme vahvistusviestin hakemuksen saavuttua perille. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei oteta huomioon.


Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää edustuspaikkoihin liittyen, niin laita rohkeasti viestiä osoitteeseen rekryrointi@koe.fi tai hallituksen puheenjohtajalle henna.suhonen@koe.fi.

Comentarios


bottom of page