top of page

Vastauksia palautteisiin

Päivitetty: 13. toukok.

IDEABOKSI

Siis mikä?


KOEn ideaboksi eli kirjoita meille palautetta, ideoita tai toiveita koskien meidän toimintaa tai ihan vaan yleisesti.


Ideaboksi on tullut jäädäkseen ja olemme saaneet sinne jo nyt paljon palautetta! Ideaboksi löytyy nyt Lahden kampukselta KOEn jäsenpalvelupisteen vierestä, ja myös Lappeenrannan kampukselta piakkoin! Saamme palautetta paljon ja teemme niille parhaamme, mutta tämä ei aina opiskelijoille näy. Tästä viikosta alkaen alamme julkaisemaan palautteita ja mitä näille on tehty. Palauteboksi löytyy nyt myös virtuaalisena: https://padlet.com/koeopku/w2bc0kvc5bxqmaht


Wintti ja Gemmi; turvallisemman tilan periaatteet ja portsareiden huono puuttuminen tapauksiin

Ravintolapäällikön kanssa on käyty pitkää keskustelua ja hän vie asiaa portsareille päin. Valitettavasti portsarit ovat samat käytännössä kaikissa suurissa yökerhoissa, joten yökerhon vaihtamisesta ei apua olisi. Olemme tietoisia tilanteesta ja yritämme parhaamme mukaan saada turvallisen tilan periaatteita ajettua läpi myös yökerhoihin. Opiskelijajärjestöt ja opiskelijakunta ovat yhteistyössä järjestämässä tapahtumia pinnalla olleisiin epäkohtiin liittyen.


Neuroepätyypillisten opiskeluvaikeudet

Koulua ei valitettavasti voida suunnitella niin, että se olisi kaikille sopiva. Mutta ei hätää, jos koet tarvitsevasi erikoisjärjestelyjä, ota yhteyttä omaan tutoropettajaasi ja/tai opintopsykologiin. LABilla on myös töissä pedagoginen erityisasiantuntija Juha Tiitta, johon voi tarvittaessa ottaa yhteyttä.

https://elab.lab.fi/fi/opintojen-ohjaus-palvelut/opiskelijoiden-tuki-ja-hyvinvointipalvelut/opiskelun-erityistuki-ja


Soijakastiketta ruokalaan ja aikaisempi ruokailun aloitus (LAHTI)

Toive on välitetty Compass Groupille, ja he yrittävät tämän toteuttaa.


Opiskelijoiden tekemiä tauluja nukkumahuoneisiin (LAHTI)

Varmasti onnistuu, toivomme itseohjautuvuutta taulujen tekoon ja niiden välittämiseen opiskelijakunnalle.


Uusia haalarimerkkejä toivottu

Näitä on tulossa!


KOEn tapahtumailmoitukset Yammeriin


Yammer voidaan ottaa käyttöön, mutta uusi puhelinsovellus (jossa aivan kaikki) Tuudo on tulossa, joten sinne tulee sitten kaikki.


Kynä ideaboksille

Me tuodaan näitä melkein päivittäin, mutta ne häviää :(


Toiveita vierailijoista tunneille


Jos kaipaatte vierailijoita tunneille kannattaa näitä pyydellä opettajilta. Myös Sparkin kautta voi kurssin lopuksi laittaa palautetta, näin opettaja pystyy muokkaamaan kurssia tulevaisuudessa paremmaksi.


Enemmän alkoholittomia/ei biletapahtumia

Haluaisimme saada konkreettisia ideoita, millaisia tapahtumia haluttaisiin. Olemme kuulleet toiveen, ja kokeilleet sitä toteuttaa, mutta tapahtumien kävijämäärät ovat olleet vähäisiä ja nämä eivät loppupeleissä ole sitten kannattavia. Laittakaa siis ideaboksiin konkreettisia ideoita alkoholittomiksi tapahtumiksi!


Toiveena enemmän maksuttomia opiskelijatapahtumia


Ymmärrämme opiskelijoiden hankalan taloudellisen tilanteen. Opiskelijajärjestöt ja opiskelijakunta kuitenkin tekevät toimintaansa osittain tapahtumista saatavilla tuloilla. Tapahtumat itsessäänkin maksavat, ja monissa tapahtumissa yritetään päästä myös nollatulokseen. Yritämme selvittää mahdollisuutta matalan kynnyksen tapahtumiin esimerkiksi leffailtoihin, joista ei velotettaisi osallistumismaksuja.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kannanotto

Turvallinen koulu- ja työmatka kuuluu kaikille, myös korkeakouluyhteisölle. “Jalankulkija kuoli liikenneonnettomuudessa Lahdessa (31.10.2023)”, “Mukkulankadulla tapahtui kahden henkilön kuolemaan joht

Pois Köyhyysrajalta

Jokaiselle korkeakouluopiskelijalle on turvattava mahdollisuus opiskella toimeentulon epävarmuuden tai niukkuuden estämättä. Sijoitus opiskelijoiden pärjäämiseen on sijoitus tulevaisuuteen. Moni opisk

Comments


bottom of page