top of page

Tutorhaku

Päivitetty: 1 päivä sitten

5.2.2024-3.3.2024


HUOM! HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT!


Tutorhaku on auki! Tutorina pääset tutustumaan uusiin opiskelijoihin, muihin tutoreihin ja luomaan verkostoja sekä alan sisäisesti että oman alan ulkopuolelle. Tutoroinnissa oppii ryhmässä työskentelyä ja ryhmänohjaustaidot kehittyvät huomattavasti. Voit valita haluatko tutoroida uusia opiskelijoita tai vaihto-opiskelijoita.


Muista hakea varsinaisen hakuajan aikana 5.2.-3.3.2024!


Vertaistutorit ovat mukana pääsykokeissa, orientaatioviikolla, esittelevät koulun tiloja ja kampusta, neuvovat mistä mitäkin löytyy, ryhmäyttävät ja vastaavat kysymyksiin. Tutoreiden tehtävät jatkuvat koko ensimmäisen opiskeluvuoden ajan mm. tutorvarttien muodossa, sekä he ovat usein osana ryhmien viestintäkanavia, joten heitä voi lähestyä myös viestitse.

Exchange-tutorit tai tuttavallisemmin vaihtari-tutorit ovat apuna LABiin saapuville vaihto-opiskelijoille. Vaihtari-tutor pitää yhteyttä vaihto-opiskelijaan jo ennen Suomeen saapumista ja tutor onkin usein ensimmäinen suomalainen kaveri vaihto-opiskelijalle. Vaihtari-tutor on usein vaihto-opiskelijaa vastassa opiskelukaupungissa ja auttaa esimerkiksi avainten noudossa. Tutor auttaa vaihto-opiskelijaa Suomeen kotiutumisessa, opastaa käytännön asioissa, neuvoo, ohjaa ja vastaa kysymyksiin. Vaihtari-tutor osaa ja haluaa puhua englantia (tai muita kieliä) ja on kiinnostunut tutustumaan vaihto-opiskelijoihin.


Degree tutorit ovat yhdistelmä vertais- ja kansainvälistä tutoria. Degree tutorit tutoroivat kansainvälisissä koulutusohjelmissa opiskelevia uusia kansainvälisiä opiskelijoita. Hän auttaa uusia opiskelijoita käytännön asioissa ja opiskelussa, hän auttaa opiskelijoita tutustumaan ja sopeutumaan uuteen ympäristöön sekä mahdollisesti myös kokonaan uuteen kulttuuriin. Tutorit auttavat myös monikulttuurista ryhmää toimimaan yhdessä ja opiskelijoita tutustumaan toisiinsa.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page